Antwerpsesteenweg 505
9040 Sint-Amandsberg
Tel.: 09/229.11.06
Start >> Over ons

Over ons

Over ons

Historiek

BakkerijReeds sinds 1926 wordt op deze plaats een bakkerij uitgebaat, in het begin door AdolfnNimmegeers en zijn vrouw Stephanie Creve. De oudste van hunnzes kinderen, Leopold, nam de zaak samen met zijn vrouw Angèle Francet van hen over en baatte die uit tot 1987. Toen werd hun zaak aan Jan Van Huffel verkocht. In 1994 werd het pand openbaar verkocht en toen hebben wij onze zaak “Brood en Banket Gunter” hier gevestigd.

Door verse kwaliteitsproducten aan te bieden tegen correcte prijzen, hebben wij opnieuw een bloeiende zaak met een uitgebreid klantenbestand kunnen opbouwen. In de loop der jaren is de bakkerij grondig vernieuwd en zijn er verschillende nieuwe toestellen aangekocht zoals remrijskasten en een rotoroven. Daardoor wordt de werklast iets verlicht en is het mogelijk om een ambachtelijke eenmanszaak te blijven. Ook de winkel heeft in 2004 een grondige facelift ondergaan zodat wij onze klanten nu in een zaak met een aangename eigentijdse sfeer ten dienste kunnen staan.

Uw dagelijks brood

Wij zijn trots op het uitgebreide assortiment dagverse broden dat wij kunnen aanbieden. Naast de verschillende soorten wit brood, met of zonder graantjes, hebben wij een zeer ruime assortiment grove broodsoorten. De keuze gaat van licht tot zeer donker grof, de ene soort met al wat meer graantjes dan de andere. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er bovendien ook zoet brood te verkrijgen (melkbrood, rozijnenbrood en suikerbrood).

Wie liever kleine broodjes heeft, vindt zeker zijn gading bij de pistolets, piccolo's, sandwiches of mastellen.

Voor de zoetekauwen voorzien wij natuurlijk ook een ruine keuze aan ontbijtkoeken. Proef zeker eens onze boterkoeken met rozijnen, ze zijn zeer gegeerd. Onze brochetjes met 3 verschillende mini koekjes zijn niet alleen leuk voor kinderen ze doen ook u watertanden.

Liever iets zoets?

Ook op het gebied van zoetigheden hebt u hier keuze in overvloed. Onze artisanale pralines zijn van hoogstaande kwaliteit, om uzelf eens te verwennen, maar zeker ook een aanrader als geschenk. Dessertkoekjes, speculaas of peperkoek, u kiest maar uit.

Op het vak van grote en kleine taartjes hebt u tijdens het weekend de grootste keuze, maar op bestelling zijn ze ook tijdens de week te verkrijgen. Voor speciale gelegenheden kunt u taarten vanaf 6 personen ook laten versieren met een eetbare afdruk van uw eigen foto of met een tekening die u bij ons kunt kiezen.

Omdat er meer en meer diabetici zijn en zij natuurlijk ook graag eens iets zoets hebben, bienden wij hun heel wat lekkers gezoet met maltitol. Het assortiment gaat van choco en confituur over snoepjes, koekjes, pralines tot (alleen op bestelling) suikervrij gebak. Let wel, deze gebakjes zijn het enige in ons suikervrij assortiment waar behalve zoetstoffen ook 2,3 % fructosesiroop is toegevoegd.

Contact - Administratie - Site Map